pinsen-fyn

Vi går endnu en lang weekend i møde og der sker mange ting på Fyn i Pinsen. Der er både noget for store og for små og BørneFyn kommer her med 5 bud på sjove, familievenlige aktiviteter.

 

Sæsonåbning i Faaborg Miniby

Faaborg_miniby_indlaegPreview ændringer

Der er sæsonåbning hos Faaborg Miniby Lørdag d. 14 maj. Fra kl. 10-12 serveres der rundstykker. Faaborg Miniby holder åbent hele pinsen kl.10-16. Det koster 25 kr. Børn under 12 år er gratis.

Faaborg Miniby er en histotorisk og størrelsesmæssig korrekt 1:10 repræsentation af Faaborg, som den så ud i 1890. Her er mere end 150 huse, der er bygget efter originale arkitekttegninger. Besøg byen og få en sjov, spændende og lærerig oplevelse.

Læs mere om Faaborg Miniby

Adresse: Diernæsvej 2, 5600 Faaborg

 

 

musik-tam-tam

Lørdag d. 14 maj kl. 10-16. er der et stort musikarrangement for børn og barnlige sjæle i Svendborg Borgerforening.

Musik Tam Tam er en musikalsk picnic med mange forskellige optrædende. bl.a. Dyr i Drift, Babybandet, Vandrende Viggo, Morten Musik, Beat og Brøl og Stjernekrigerne slår til igen. Der kommer også 11 udklædte stormtroopers!

Billetter koster 120 kr og børn under 12 år er gratis – bestil billetter

Læs mere om arrangementet her

 

 

 

 

 

Thomas-Tog-fyn

Thomas Tog besøger Odense

På Danmarks Jernbanemuseum i Odense kommer Thomas Tog på besøg hele Pinsen.

Børn kan komme ud og køre med både Thomas tog hans veninde Hansine. derudover er der mange forskellige aktiviteter på museet.

Se hele programmet her

 

 

boernefestibalBørnefestibal i Odense

Børnefestibal i Odense er en dag fyldt med musik og sjov. I år foregår det i Odense – det er sving om og spas, det er leg og lyrik, det er motion og musik og sjov og ballade – ligesom børn elsker det. Der vil være en masse musik, kreative aktiviteter, konkurrencer og en fantastisk skattejagt.

Det foregår på Munke Mose Allé i Odense kl. 11:30-17:00.

Læs mere om arrangementet, som var en kæmpe succes i København sidste år.

 

 

 

 

Ice for Kids – Food Truck marked i Kerteminde

food_truck

Nyd Pinsen i Kerteminde til Food Truck marked. I 3 dage vil der være lækker mad og drikke, søde mennesker og  god musik. For børnene er der Ice for Kids, som er et isskulpturskoncept – her får man mulighed for at prøve at forme is. Instruktøren medbringer isblokke, handsker og stemmejern.

Det foregår fredag d. 13 maj til søndag d. 15 maj kl. 11:30-21:30.

Læs mere om Food Truck markedet her

Læs mere om Ice for Kids