Nyheder i Svendborg

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Legepladser i Svendborg

Dronningemaen Naturlegeplads

Naturlegeplads midt i Svendborg by her gynger, klatrenet, sandkasse, forhindringsbane, svævebane, “kaninhul”  store grønne arealer og bakker med krat. Gode muligheder for at cykle som begynder. Der findes også borde og bænke og toiletter på legepladsen.

Dronningemaen 10A – Find vej

Skaterpark/legeplads

Fed skatepark for de lidt større børn og legeplads for de mindre. Hyggeligt sted ved Svendborg Havn, hvor der også er boldbane med fodboldnet og basketkurv. Flere siddepladser. Tæt på toiletter og spisesteder.

Nordre Havnevej 1 – Find vej

Christiansminde legeplads

God legeplads både for små og lidt større børn. Her er gode og anderledes klatrenet, lille rutsjebane, legetog, gynger og klatrestativ. Bagved er der en stor græsplæne med fodboldnet. Tæt på strand, minigolf, ishus og toiletter.

Christiansmindevej – Find vej

Smørmosen legeplads på Thurø

Stor legeplads med gynger, vippedyr, rutschebane og klatrelegetårn. Om sommeren er der minigolf, grillbar og ishus og så ligger den lige ved en lækker strand. Desuden borde og bænke og toiletter.

Gyldenstensvej 10 – Find vej

Legeplads ved Svendborg Sund Camping

Legeplads med gynger, legetårn og rutschebane. Desuden en lille fold med geder og kaniner. Tæt på Vindebyøre strand. Om sommeren er der åbent i campingpladsen kiosk. Borde, bænke og toiletter.

Vindebyørevej 52, Tåsinge – Find vej

På barsel i Svendborg

Babysalmesang i Svendborg

Nogle kirker tilbyder babysalmesang. Det er for babyer og deres familier. Aktiviteter med sang og sanglege er en dejlig måde at være sammen med sit barn og andre familier på. Herunder kan ses kirker i Svendborg som tilbyder babysalmesang. Tved Kirke Tved Kirkevej 1,...

læs mere

Flere oplevelser i Svendborg

Svendborg by

Byen ligger smukt placeret på skråningen ned mod Svendborgsund. Svendborg har en gammel maritim historie, som hele byen stadig emmer af. Her er virkelig hyggeligt og det er ikke svært at forstå, at mange børnefamilier hvert år vælger at slå sig ned netop her og at endnu flere turister vælger at holde ferie i Svendborg. Svendborg og omegen byder bogstavelig talt på et hav af muligheder, man kan bl.a. ro kajak, sejle i gamle træskibe eller bade ved en af de mange lækre strande. Er man ikke til vand, er der masser af kulturelle tilbud for både børn og voksne i Svendborg. Svendborgenserne er, med rette, stolte af deres by og værner om dens mange traditioner, både nye og gamle, her kan bl.a. nævnes Kulinarisk Sydfyn, Æbleræs, Klovnefestival, og mange flere.

Øerne i Svendborgsund

Småøerne:

Betegnelsen “småøerne” dækker over de 3 mindre beboede øer i Svendborg kommune, nemlig Skarø, Hjortø og Drejø. Her bor der tilsammen omkring 120 mennesker. Der er faste færgeforbindelser fra Svendborg til de 3 øer.

Thurø:

Thurø udgør er en selvstændig bydel i Svendborg. Thurø er omkranset af Svendborg Sund, Skårupøre Sund, Lunkebugten og Langelandsbæltet. Der bor ca. 3750 fastboende på Thurø. Thurø er forbundet med Svendborg by via en dæmning.

Tåsinge:

Ligesom Thurø, er Tåsinge også en selvstændig bydel i Svendborg. Man kommer til Tåsinge via Svendborg Sund broen. Der bor ca. 2700 mennesker på øen.

Færge - Bus - Tog

Færgeruter:

Færgen M/F Højestene sejler Fra Svendborg Havn til Drejø og Skarø.

Hjortø har sin helt egen færge, som sejler direkte til Hjortø fra Svendborg Havn. Se fartplan her.

Tog og bus:

Svendborgbanen: En enkeltsporet lokalbane mellem Svendborg og Odense. Der er i alt 14 stationer på strækningen:

Odense, Odense Sygehus, Fruens Bøge, Hjallese, Højby, Årslev, Pederstrup, Ringe, Rudme, Kværndrup, Stenstrup, Stenstrup Syd, Svendborg Vest og Svendborg. 

Se køretider for Svendborgbanen på rejseplanen.

Fynbus står for buskørslen på hele Fyn – se hvilke busser der kører i Svendborg her.

Det er også muligt at køre med teletaxi, hvis du bor langt fra et stoppested. Læs mere om det her.

BørneFyn på Facebook

BørneFyn på Instagram

Kontakt BørneFyn

Mail: kontakt@bornefyn.dk
Tlf.: 25638313 el. 28918433

Se hvad Svendborg ellers har af gode oplevelser