Smag på Fyn – Faster Marias knækbrød, nu med tang!

tang_knaekbroed
Hos BørneFyn synes vi det er sjovest at gå tur, hvis turen har et formål, f.eks. at samle/høste/plukke noget som der kan spises. I februar er udvalget ikke så stort, så man må være kreativ og også lidt modig.
Igår tog vi en tur til stranden, for at høste blæretang til knækbrød.
Blæretang kendes på de små blærer der sidder på planten. Læs mere om tang, hvad man kan anvende det til og skal være opmærksom på her: www.spisetang.dk
Vi klippede de 10 yderste cm af og tørrede det i ovnen ved 70 grader i ca. 20 min. Derefter klippede vi det i små stumper, til vi havde ca. 3 spk., hvilket vi tilsatte Faster Marias knækbrødsopskrift, som vi normalt bruger, når vi bager knækbrød.
Alle, både store og små, smagte på det færdige resultat. Vi var enige om det egentlig ikke smagte meget anderledes end det plejer, men at det havde været sjovt at lave